Ansøgning 

Vil du bo på kollegiet under din uddannelse?

Har du planer om at være under uddannelse til håndværker, når kollegiet åbner i starten af 2024? Brænder du for dit håndværksfag? Har du lyst til at bo sammen med andre unge, der også brænder for håndværksfagene? Og har du lyst til at være med til at skabe og være en del af et godt socialt fællesskab på kollegiet?

Så er det muligvis dig, vi søger!

For at komme til at bo på kollegiet, skal du sende en motiveret ansøgning. Ansøgningerne bruges til at sammensætte velfungerende hold i husene og på kollegiet som helhed.

Kollegiet åbner for ansøgninger i 1. november 2022, og i starten af 2024 er kollegiet klar til at tage imod de første kollegianere.

Hvem kan bo på kollegiet? 

For at kunne bo på kollegiet skal du være fyldt 18 år, være under uddannelse og gerne have en uddannelsesaftale inden for følgende fagområder:

  • Malerfagene - f.eks. bygningsmaler, skiltemaler, teatermaler.
  • Snedkerfagene - f.eks. bygningssnedker, møbelsnedker, maskinsnedker.
  • Tømrerfagene - f.eks. tømrer, tækkemand, gulvlægger.
  • Murerfagene - f.eks. murer, stukkatør, stenhugger.
  • Andre håndværksfag eller anden relevant uddannelse - personer fra andre håndværk og faggrupper, der tager korte eller mellemlange uddannelser - men med personlige kompetencer, som vi tror kan bidrage positivt til udviklingen af kulturen og fællesskabet.

Derudover skal du brænde for dit fag. Kollegiet er til for dig, som har lyst og vilje til udvikling - og gerne vil lægge barren højt. 

Du skal også have lyst til at deltage aktivt i kollegiets daglige sociale og faglige liv og fællesskaber.

Kontakt os for at høre mere

Ansøg om plads 

Skal du være en del af Håndværkskollegiet i Horsens?

Skriv en motiveret ansøgning til os, hvor du fortæller om dig selv, samt hvorfor du gerne vil være en del af Håndværkskollegiet i Horsens.

Upload maks. 1 A4-side eller 2 minutters video. Vedhæft desuden billede af dig selv samt information om tidligere relevant baggrund, herunder uddannelse og erhvervserfaring.

 

bubble