Boligerne på Håndværkskollegiet

Håndværkskollegiet består af 72 boliger fordelt på seks boligklynger med hver sit fælleskøkken. Kollegiets boligområde er adskilt fra værkstederne og kollegiets administration af et vandområde, som adskiller den private og den offentlige del af kollegiet.

Sådan bor du

Du kommer enten til at bo i en etværelses- eller toværelseskollegiebolig (hvis I flytter ind på kollegiet som par). Begge boligtyper har eget toilet og bad.

Her bor du sammen med 12-13 andre kollegianere. I deles om et stort lyst fælleskøkken, hyggelige fællesområder og gode vaskefaciliteter. Der er desuden et omklædningsrum i hver boligklynge.

Kollegieboligerne er delvist møbleret med indbyggede skabe, seng/briks og skrivebord i en meget høj kvalitet og tidløst design. Du er velkommen til at supplere med egne møbler.

Priser og størrelser 

Den forventede husleje inkl. forbrug i 2023-priser:

  • Etværelses-kollegiebolig, ca. 28 m2 koster 3.400 kr. / mdr.
  • Etværelses-kollegiebolig, ca. 39 m2 koster 4.600 kr. / mdr.
  • Toværelses-kollegiebolig, ca. 42 m2 koster 4.900 kr. / mdr.
  • Toværelses-kollegiebolig, ca. 58 m2 koster 6.500 kr. / mdr.

Der betales tre måneders husleje i depositum.

Kollegieboligernes størrelser er angivet som brutto, dvs. de inkluderer fællesarealer. Derfor er den reelle størrelse på boligerne lidt mindre end det her oplyste. Internet er inkluderet i huslejen.

Leje- og fællesskabskontrakt

For at bo på Håndværkskollegiet skal du, foruden lejekontrakten, også underskrive en fællesskabskontrakt. På kollegiet værner vi nemlig om fællesskabet, og har lavet en kontrakt der handler om, hvordan vi kan udvise respekt og hensyn til hinanden og kollegiet i hverdagen.

Fællesskabskontraktens udformning bestemmes af kollegieråd og forstander.

Har du spørgsmål?

Skriv til kollegiedirektør Anne Sophie Madsen på: asm@ffhk.dk eller læs vores FAQ.

bubble