Om Håndværkskollegiet 

Håndværkskollegiets historie har rødder i BRFfonden, tidligere kaldet Byggeriets Realkreditfond.

Når Håndværkskollegiet står færdigt i 2024 kommer byggeriet til at afspejle stolte håndværkstraditioner - så du, som håndværkslærling, bliver inspireret til godt håndværk.

Det er nemlig centralt for kollegiets værdier og formål, at understøtte din faglige udvikling som håndværker.

Kollegie styrker byen og fællesskabet

På kollegiet værnes der både om de faglige og sociale fællesskaber. Derfor er det helt naturligt for kollegiet, at du har medbestemmelse. Du kan blandt andet blive en del af Kollegierådet for at få indflydelse på kollegiet. 

Horsens borgmester Peter Sørensen udtaler: 

Det er et helt unikt byggeri, som på alle måder understøtter vores ambitioner om, at vi skal blive en endnu større uddannelsesby, og at vi skal have endnu flere af vores unge til at vælge en erhvervsuddannelse. Et kollegium af dette format vil helt sikkert styrke respekten om håndværksfagene og tiltrække flere endnu flere unge til uddannelserne. Samtidig er placeringen tæt på de store uddannelsesinstitutioner på Campus Horsens med til at understøtte ambitionerne om Horsens som en af Danmarks store uddannelsesbyer. Det er fantastisk, at byggeriet af en række helt enestående kollegieboliger nu går i gang med Horsens som den første by.

Mere end et sted at bo

 Håndværkskollegiet støtter dig i at blive en dygtig håndværker og en god kollega.

Der vil være værksteder og dygtige vejledere til rådighed, og du kommer til at bo tæt sammen med andre unge, der brænder for håndværksfagene og for fællesskabet.

Hør Signe og Viktor fortælle om forventninger til kollegiet

Vil du vide mere om kollegiets historie?

Læs mere her

bubble